Tartsd velünk az irányt!

Sikeresen lezajlottak az elmúlt két hónap képzései

Budapest, 2015.08.28.

A TÁMOP-2.2.2-12/1 kiemelt projekt keretén belül - a Nemzeti Munkaügyi Hivatal közreműködésével - 2014. február 13. és március 31. között már tizenhét csoport teljesítette sikeresen a Pályaorientációs konzulens és Nemzeti Pályaorientációs Portál felhasználó képzést.


A tizenhét csoport közül hetet munkaügyi szakemberek, kilencet pedagógusok, egyet pedig szociális területen dolgozó munkatársak részére szerveztek meg Zalakaros, Szeged, Hajdúszoboszló és Budapest helyszíneken.

 

 

A képzésen résztvevők mind az e-learning tanegység, mind a jelenléti képzés végén kitölthettek egy-egy elégedettségmérő kérdőívet.


Az első kilenc csoport sikeresen levizsgázott résztvevőinek 100%-a, azaz mind a 127 fő élt azzal a lehetőséggel, hogy a kérdőívek kitöltésével anonim módon véleményüket fejezzék ki a képzésről. A képzéssel kapcsolatos előzetes elvárások teljesülésére (4,6), illetve a képzés összefoglaló értékelésére vonatkozó (4,7) kérdésekre adott összesített válaszok nagyon magas elégedettséget jeleznek.

 

 

 

Az alábbi ábrán látható, hogy az elégedettségmérő kérdőív egyes kérdéseire az első kilenc csoportban sikeresen levizsgázott 127 fő válaszai alapján milyen összesített elégedettségi mutatók születtek.

 

 

 

 

 A résztvevőknek arra is lehetőségük volt, hogy írásos véleményt fogalmazzanak meg mind az e-learning modul végén, mind a képzés zárásakor, amelyből az alábbiakban kedvcsinálóként egy-két hozzászólást olvashatnak.

 

 

 

A képzésről bővebb tájékoztatást a Nemzeti Pályaorientációs Portál képzési oldalán olvashat! (http://eletpalya.munka.hu/kepzes)


Kérjük, a képzéssel kapcsolatban minden esetben a tamop222_kepzes@lab.hu e-mail címre írjanak!

 

 

Képzésünkön megtisztelő részvételére számítunk:


a TÁMOP-2.2.2-12/1 Projekt Munkatársai

Vissza a hírekhez