Tartsd velünk az irányt!

FEZEN: utolsó állomás a Karriergyár idei turnéján

Budapest, 2015.08.28.

 

A Karriergyár idei országos turnéjának hetedik, és egyben utolsó állomásának a Fehérvári Zenei Napok (FEZEN) adott otthont. A 17. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál hat színpadán a külföldi és hazai rockzene jeles képviselői szórakoztatták a fesztiválozókat.
A két nap leforgása alatt közel 200 fő vett részt a Karriergyár programhelyszínén a TÁMOP-2.2.2-12/1 „A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” című kiemelt projekt munkatársai által kínált színes szakmai programokon.
 


Önéletrajz tanácsadással, próbainterjúval, felsőoktatási kvízzel, Érdeklődési Irányok Kérdőív kitöltésével várták a záró rendezvényen is a fesztiválozókat. Az óriás szakma-társasjáték és a szakma-szerencsekerék a duális szakképzést népszerűsítették a résztvevők körében. A fiatal és idősebb korosztály játékos úton, oldott fesztivál-légkörben szerezhetett hasznos információkat a szakképzési lehetőségekről és hosszútávon hasznosítható életpálya-építési ismeretekkel gazdagodva távozhattak.

Az idei roadshow a FEZEN Fesztiválon véget ért. Aki idén lemaradt volna, az se aggódjon, mert jövő nyáron számos fesztiválon ismét jelen leszünk a Karriergyár szakmai programjaival!

Vissza a hírekhez