Tartsd velünk az irányt!

Szakmai tájékoztató rendezvény a TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 „ A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” kiemelt projekt eredményeiről

Budapest, 2015.11.13.

2015. október 28-án került megrendezésre a TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú „A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” című kiemelt projekt szakmai konferenciája.

A rendezvényen megyénként egy fővel képviseltették magukat a Kereskedelmi Kamaráktól, a Pedagógiai Szakszolgálatoktól, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központoktól, valamint az Új Nemzedék Programból  érkezett szakemberek.

 

A rendezvény célja a Szakma mesterei kurzusra meghívott szakmai hálózatok közötti együttműködés megerősítése volt.

 

 

 

 

A rendezvény első előadójaként Mudri Krisztina, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs tevékenységének koordinátora a Kamarák életpálya-tanácsadás tevékenységében elért kiemelt eredményeit mutatta be.

 

 

 

Dr. Süveges Antal Pál, az Új Nemzedék Központ ügyvezető igazgatója a rendezvényen megjelent kollégáit is köszöntötte és bemutatta, további szoros együttműködésre biztatva őket, majd ismertette a programjuk eredményeit és jövőképét.

 

 

 

 

Kertész Gábor projektmenedzser, a Nemzetgazdasági Minisztérium TÁMOP 2.2.2-12 Projekt-végrehajtási Osztály vezetője a projekt céljait és indikátorait mutatta be.Török Réka, a projekt szakmai vezetője a módszertan oldaláról részletezte a projekt tevékenységeinek végrehajtását.

 

 

A rendezvényt lezáró szakmai konzultáció alkalmat adott a pályaorientációs tevékenységet végző szakembereknek, hogy az eddigi együttműködési módokat áttekintsék, a kapcsolati hálót erősítsék, valamint megfogalmazzák javaslataikat az egyes pályaorientációs területekre és feladatokra irányuló tevékenységek hatékonyabbá tétele érdekében.

Vissza a hírekhez