Tartsd velünk az irányt!

Bővülő képzési helyszínek és új időpontok

Budapest, 2014.09.01.

Folytatódnak a Pályaorientációs konzulens és Nemzeti Pályaorientációs Portál felhasználó képzések

2014 szeptemberétől még több képzési helyszínnel és időponttal folytatódik Pályaorientációs konzulens és Nemzeti Pályaorientációs Portál felhasználó című térítésmentes képzési programunk.

A képzést elsősorban olyan pedagógusoknak, valamint munkaügyi és szociális területen dolgozó szakembereknek ajánljuk, akik munkájuk során pályaorientációs feladatokat is ellátnak.

Képzésünk során a résztvevők megismerik a pályaorientációs konzultáció elméleti és gyakorlati alapjait, hogy segítségükkel mindennapi munkájuk sikeresebb és eredményesebb legyen.

A térítésmentes és minősített képzés elvégzésével teljesíthetőek a továbbképzési kötelezettségek is.

2014 szeptemberétől mindhárom célcsoportnak – pedagógusoknak, munkaügyi és szociális szakembereknek – folyamatosan meghirdetjük a képzési csoportokat az ország minden pontján, amelyekre folyamatosan lehet jelentkezni az e-learning felületen.

Kérjük, tájékozódjon a blended learning1 módszertanon alapuló 30 órás képzési programunkról, valamint az aktuálisan induló csoportokról a Nemzeti Pályaorientációs Portál képzési oldalán! (http://eletpalya.munka.hu/kepzes)

 


Kérjük, a képzéssel kapcsolatban minden esetben a tamop222_kepzes@lab.hu e-mail címre írjanak! Képzésünkön számítunk megtisztelő részvételére!

 

A TÁMOP-2.2.2-12/1 Projekt Munkatársai

A képzési program a TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú „A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” című kiemelt projekt keretén belül valósul meg. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Nemzeti Munkaügyi Hivatal
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00898-2008
Akkreditációs lajstromszám: AL-2157
 

1kombinált tanulási forma: e-learning képzést és jelenléti órákat egyaránt tartalmaz

Vissza a hírekhez