Tartsd velünk az irányt!

Üzemlátogatást szervező rendszer

Budapest, 2016.05.10.

Üzemlátogatást, munkahely-látogatást, szakmai napot, nyílt napot, pályaorientációs napot szervez? Fontos Önnek, hogy eredményes legyen a rendezvénye? Hirdesse meg programjait online felületünkön, hogy biztosan minden érdeklődőt elérjen!

Az üzemlátogatási rendszer célja, hogy a regisztrált intézmények számára lehetőséget biztosítson a munkaerő toborzás céljából megrendezésre kerülő üzemlátogatások meghirdetésére.

 

Üzemlátogatás meghirdetése

A weboldalunkon a céges profillal rendelkező felhasználó a cég nevében hirdethet üzemlátogatásokat, gyárlátogatások vagy nyílt napot.

Figyelem, a cég profiljának az elfogadása regisztrációhoz és adminisztrátori jóváhagyáshoz kötött!

 

A céges regisztrációhoz először a felnőtt célcsoportba kell regisztrálni  a portálon majd sikeres regisztráció után már belépve a megadott linkre kell kattintani:” Miután regisztrált az oldalra és szeretne ehhez céget is regisztrálni, akkor itt teheti meg.” A linkre kattintva átkerül, az Intézmények célcsoportba ahol ki kell tölteni az intézményi regisztrációt. Ezt követően az adminisztrátor ellenőrzi a kitöltött adatokat, és ha mindent rendben talál, akkor aktiválja a regisztrációt. A regisztráció aktiválásáról a felhasználó emailban értesítést kap.

 

Ez után a cég képviselője ha belép a portálra akkor az Üzemlátogatás menüpontban teheti közzé hirdetését a weboldalunkon.

 

Jelentkezés üzemlátogatásra

Az üzemlátogatás minden felhasználó számára elérhető az E-portfólió/Saját fiókom naptár funkciójából.

A naptárban megjelenő eseményekre kattintva, az esemény adatlapján lehet jelentkezni. A jelentkezés lényegében nem más, mint annak jelzése, hogy az adott esemény érdekli a felhasználót. Fontos tehát, hogy az érdeklődés nem jelenti, hogy valaki regisztrált egy eseményre. Ezt minden esetben az eseményt hirdető szervezet végzi, ennek alapját képezheti csupán a portál üzemlátogatás érdeklődés lehetősége.

 

Vissza a hasznos információkhoz