Tartsd velünk az irányt!

Keresők

Foglalkozás-kereső

A FEOR-08 alapján kompetencia, érdeklődési irány, a képzés típusa és a munkamód szempontjai mentén lehet keresni a foglalkozások között, valamint megtekinthető, van-e az adott foglalkozáshoz kapcsolható foglalkozás-leírás vagy film.

Belépés a Foglalkozás-keresőbe

Szakképesítés-kereső

A 2014-es Országos Képzési Jegyzék alapján kereshetőek a szakképesítések adatai, egyebek között, hogy melyik szakmacsoporthoz és tanulmányi területhez tartozik az adott szakma, mi a képzés munkarendje, a képzési ideje és szintje.

Belépés a Szakképesítés-keresőbe

Felsőoktatás-kereső

A felsőoktatási szakok közötti eligazodást könnyíti meg a legfrissebb, 2015-ös adatokra épülő felsőoktatás-kereső, ahol szűrni lehet a kar, a szak, a képzési területek, a finanszírozási forma, a munkarend és a képzés típusa szerint is.

Belépés a Felsőoktatás-keresőbe

Közoktatási intézmények keresője

A közoktatási intézménykereső segítségével a hazánkban aktuálisan elérhető középfokú oktatási-nevelési intézmények adatbázisában kereshetünk intézménytípus, intézménynév, helység, megye, OM azonosító és a  fenntartó típusa szerint.

Belépés a Közoktatási intézmények keresőbe

Középiskolai tagozatok keresője

A 2015-ös adatokon alapuló kereső segítségével könnyen információhoz juthatunk arról, hogy melyik középfokú intézményben, milyen tagozat indult, hogy milyen szakmát hol lehet tanulni.

Belépés a keresőbe

Bérkereső

A 2014-es munkaerő-piaci kereseti statisztikák alapján készült a bérkereső, ahol a foglalkozásra, a foglalkozási területre szűrhetnek az érdeklődők, illetve beállítható a bérsáv is (minimum – maximum fizetés), amely alapján az adott havi juttatással rendelkező foglalkozások tekinthetők meg

Belépés a Bérkeresőbe

Tanácsadó-kereső

A regisztráló tanácsadó szakemberek elkészíthetik saját szakmai portfóliójukat. Az érdeklődők így a tanácsadó neve, végzettsége, szakmai tapasztalata, elérhetősége, és alkalmazott módszerei alapján megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb tanácsadót.

Belépés a Tanácsadó-keresőbe

Foglalkoztatási részleg kereső

A kereső tartalmazza 2015-ös adatok alapján a fővárosi és megyei kormányhivatalokban, valamint járási (fővárosi kerületi) hivatalokban működő foglalkoztatási részlegek (főosztályok és osztályok) elérhetőségeit. A funkció segítségével megyénkénti szűrés lehetséges.

Belépés a Foglalkoztatási részleg keresőbe